27 Mayıs 2012 Pazar

4 yaşa girerken..

Kuzum bir tanem sonunda 4 yaşına girdin. İzmir' e geldiğimizde 20 günlüktün, daha o kadarlıkken kilometrelerce yol aldın. Zaman ne çabuk geçti bak.Seninle hayat daha hızlı, heyecanlı,güzel... 2 yaşına kadar babacı olan uşağım, daha sonra anneci oldu balam ( tatarcada çocuğum demek) Gelişiminele ilgi neyazabilirim ki. Öncelikle boy kilo endeksimize bakalım: Boy: 111 cm, kilo 19:500 gr yaşına göre çok güzel gidiyorsun çoğu zaman 6 yaş kıyafetleri giydiriyorum, boşuna tosun demiyorum yani sana. Yavaş yavaş damak zevkin gelişiyor. bir ara öğünlerimiz hep makarna, pilav çeşitlerinden giderken şimdi bakliyatlara başladın, eti her zaman tercih etmesende bunada şükür.. Hatta bugün kısır yedin maydonozu ve marulu ilk defa tattın. Münür dedenin sucuğu olsa hergün yiyeceksin ah nerde o eski sucuklar yaptırıpta yiyoruz ancak bir tanem. Şimşek Mc queen hala favorin ama galiba geçiş dönemine girdik. Çok koyu dinazor fanatiği oldun. Gece gündüz dinazor var hayatımızda.. Kadir arkadaşına teşekkür ediyoruz çok güzel bir dinazor kitabı aldı sana.
Haa bu arada ilgili olanların dikkatine NTV Belgesel kuşağında her hafta cumartesi saat 21:00 'de Dinazorlar Krallığı adlı belgesel var bu hafta 2 bölümü vardı. Ailecek zevkle izliyoruz.
Kuzumm çok hassassın ,hala korunmasızsın, hala bana çok bağımlısın Allah'ım seni her türlü kötülükten, kötü insanlardan korusun.. Sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.. Seni çok seviyrum bir tanem.. Ve tosunumun 2 doğum gününden bir kaç kare:)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

öncelikle amin diyerek başlayayım.allah çocuklarımıza güzel yazılar yazmış olsun ve iyi insanlarla karşılaştırsın hep.
nice yaşlara inşallah hep sevdikleriyle,hep yüzü gülerek..
not: benim oğlum da 2 yaşında ve pilav-makarna döneminde sanırım.umarım çok uzun sürmez:)

Zelis Kurt dedi ki...

çok güzell
bende bloğuma beklerim http://kelebekkizim.blogspot.com/