18 Ağustos 2009 Salı

'09 summer




Dolu dolu bir tatil geçirdik. Deniz kum derken kendimizi Eskişehir'de ardındanda Ankara'da bulduk.Anne baba ziyareti ayrı ama dostlarımızıda oldukça özlemişiz 2 güne herkezi sığdırmaya çalıştık amA başaramadık. Lütfen kızmayın bize..

Eşimin çalıştığı şirketten arkadaşlarını gördükten sonra hep beraber Kumral Ada ve Doğa'yı görmeye gittik. Öyle küçük, öyle korunmasız ve tatlı ki dokunmaya kıyamadım , kendimi '' Tuna'mda bu kadar küçükmüydü'' derken buldum.'' al bu böceği mıncıkla, öp derken '' bir yandanda ''hött dur bi bakim o daha kaç gün'' dedim. Ada çok tatlı ve akıllı sanki büyümüşte küçülmüş sanırsınız ikisinede maşallah..
Büşracım sende çok iyi görünüyordun çocuklarını sağlıkla büyüt..



Ertesi günde kalan diğer arkadaşlarımızı gördük ama en çok telaşım, bir an önce görmek için diğer ziyaretlerimizi yarım saate sığdırdığımız Zeynep içindi.. Oğlumdan 10 gün büyük olan ,fakat biz daha doğmadan beşik kertmesi yaptığımız Zeynep'imiz..
'' hoşu hoşo hoş'' diyerek japonca konuşan ( benim kızım olmayı daha çok hak ediyor tatarlık var ya), kol bastının alasını oynayan ( genlerden olacak babası karadenizli, bizimkide oflu olacak ama anasına çekmiş tatar güzelim),hala yürümeyi başlamayıp yan yan sıralayarak yengeç gibi yürüyen, oğlumu görünce aşık olup peşini bir an bırakmayan Zeynep oğlumdan hiç pas alamadı. Benim anti sosyal kişilikli oğlum yaşıtlarına hiç bakmıyor. Varsa yoksa abla ve abileri.. Yavrum zeynep'imde Tunamın peşinden dolandı durdu.


Artık evimizdeyiz 3 haftadır evimizi çok özlemişiz. Yalnız tatilde karar aldım Tosunumun artık gece emmelerini bırakması gerekiyor ve kendi başına uyuması. Az önce ilk denememizi yaptık 1 saat ağladı, yanından ayrılmadım (oğluş kendini parmaklıklardan atıyorda)Gözümü sıkı sıkı kapadım konuşmadım . O ağladı, benim gözümden yaşlar süzüldü .en sonunda yine o kazandı. Kollarımı açmamla göğsüme yaslanıp, içini çeke çeke uyudu. Nasıl ederim bilemiyorum artık onunda benimde kesintisiz gece uykusuna ihtiyacımız var.Ve ben 2 hafta sonra okula başlıyorum zaman geriye akıp giderken benim içim sızlıyor nasıl ayrılacağım bu kadar alışmışken..

Oyy birde oğlum kızmayı öğrendi. Nasıl kızıyorsun oğlum dediğimizde öyle bir bakıyor ki korkuyoruz valla:

6 yorum:

Yelish dedi ki...

O nasil bir bakistir oyle.Simdi gelde kizdirma ..

yeliz dedi ki...

off ya ben de haftaya tam güne başlıyorum, alışınca ayrılması çok zor, onlardan çok bizlere:(

Ömer Tuna dedi ki...

sorma gün boyunca birşeylere kızıyoruz artık..
Yelizcim çok zor ya ben şanslıyım yinede yarım gün işim ama yinede zor geliyor

xxx dedi ki...

kadir inanır gibi bakmış fotoda..
uyku için tracy kitabındaki yöntemi deneyebilirsin.. biraz zahmetli oluyo alıştırmak ama alışıyorlar.. biraz sabır..

Güneş Akay dedi ki...

Uyku ile ilgili sevgili yeliz yazmış bloguna, HOŞGELDİNİZ :)

Ömer Tuna dedi ki...

Güneşcim okudum yazdıklarını ama tam uygulamaya geçemedim henüz