13 Ekim 2009 Salı

Akıllı bebekler ve anneleri

Bu bir blog buluşması değildi. Mesai arkadaşlarıyla geçirdiğimiz kısa,gürültülü,asla hep beraber masaya oturamadığımız, ''dur ,vurma ,annecim onu yerine koyarmısın'' dediğimiz ama bir o kadarda paylaşım yaptığımız bir toplantı oldu.Üç böceğin yanında bir de uğur böceği vardı ki sadece ve sadece o güzel bir şekilde oturup oynadı.Bizim üç veletlerde bir orda bir burda annelerini peşlerinden sürüklediler.

Arda Tuna'mdan 1 ay küçük emeklemesine rağmen hepsinden daha hareketli, sürekli Duru'ya sarılma ve öpme çabasındaydı çapkın seniii.

Ege 4 yaşında bir dahi.Okumayı tamamen sökmüş durumda bizi hayretler içinde bırakıyor annesiyle birebir tartışırken.

Duru tam bir hanımefendi tüm gün boyunca hiç istifini bozmadan oyuncaklarla oynadı, oturdu prenses.

Tunamı tanıyorsunuz her üçünüde ağzı bir karış açık izledi, şaşırdı.Eve çok arkadaşı gelmeyince. Bir ara Arda fırının kapağını açınca işaret parmağını sallayıp,kaşlarını çatarak '' ııı ııı'' deyip abilik yaparken yakaladım.
Güzel bir gündü teşekkür ederiz







Tunamın bakışlarına bakarmısınız?

4 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Çocukların çocuklarla biraraya gelmesi çok güzel oluyor, biz galiba bu sefer kurduk oyun grubumuzu :)

Ömer Tuna dedi ki...

Çok şanslısınız ben bir türlü beceremedim oyun grubu kurmayı

arda açıkalın dedi ki...

aslında kurabiliriz bence bu konu üstünde duralım ama çok bilgi sahibi değilim bu konuda senden bilgi alırım ve araştırım da

Adsız dedi ki...

bu dur yapma bırak onu, gitme vs gibi konuşmalarla geçen yemekler gezmeler çok var bizde..birde özgür kız olunca daha fena.. bazen bir yere gidesim gelmiyor çok yoruluyorum çünkü.. biz grup olduk galiba, bakalım haftaya..