19 Ekim 2009 Pazartesi

Biri beni dinlesin!!!!

http://www.pi.web.tr/?p=4677

Pinik kuşun yukarıda belirttiğim postunu okuyunca dellendim. Nerelere geldik elimizden hiç birşey gelmiyor mu yahu!!
Arkadaşlar çok izleyenim yok ama arkadaşlarımın var. Kampanya başlatalım her kez konuyla ilgili ne bulursa bloglarında yayınlasınlar. Öğretmen olan arkadaşlarım başta olmak üzere ( ulaşacakları kitle daha fazla) herkez birbirini bilgilendirsin. mail atsın. Belki birileri duyar, duymasada ürün almazsak marketlerdeki reyonlardan işte o zaman duyarlar. Ben ilk başta velilere göndermek üzere bir yazı hazırlıyorum. Öğrencilerede konuyla ilgili sunular hazırlayacağım. Mutfak hanımların elinden geçiyor ulaşmaya çalışalım. Katılan katılmayan herkese teşekkürler.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

esracım konu neydi?ben kaçırdım heralde,konu neyse tabii ki dediklerini yaparız

Adsız dedi ki...

esracım şimdi maili okudum tüylerim diken diken oldu.Bence de öğrencilere ve velilere duyuralım özellikle senin branşınla da ilgili, valla soframıza kadar geldiler Velilere sunum yapma fikrin de gayet iyi benim yardım edeceğim birşey olursa yaparım.

yasemin dedi ki...

Ömer adını kızım koydu ,fakat bizde kısa zamanda alıştık ve çok sevdik ,iyiki bu ismi beğenmiş kızım .bu arada Ömer Tuna da çok yakışıklıymış maşallah.sevgiler!!

esra dedi ki...

nerelerdesin..hadi benim kız dellendi uzun süredir uyumuyo.. sana ne oldu..herşey yolundadır umarım..

Ömer Tuna dedi ki...

Adsız, narin sensin değil mi? Yardımınıza ihtiyacım var tabii bereber yaparsak harika olur.
Yasemin, bence ismi çok güzel eşim hep der '' OĞLUM BÜYÜK ADAM OLCAK ÖMER BEY DİYE ÇAĞIRILACAK''iltifatlar için teşekkürler..
Esracım uzun süre bloğa bile bakamadım annemler geldi Eskişehirden ama sırayla hasta olduk önce abim,babam ,annem ,ben ve Tunam. Tunamınki hala devam ediyor. Annemler döndü hastalıktan foto bile çekemedim.Çok sık olmasada istifra ediyor.Ateş yok günde 1 kez cıvık kaka durumumuz var sanırım ishale girmez dr'a gitmedik. Kendi yensin diye bekliyoruz Dr'u aradık oda aynı şeyi söyledi beklemedeyiz. Sanırım hafif bir enfeksiyon geçiriyor. Sen yine adress değiştirmişsin?
Alya'mı kokulu kokulu öptüm