15 Ekim 2009 Perşembe

Kitaplarımız geldi!!

Tüm bloglarda ''yok Tracy şunu dedi,tracy'nin kitabında şöyle yazıyor, böyle uygulayın diyor.'' gibi bir sürü yazı gçrünce merak ettim biraz almak için geç kalsakta okuycaz bakalım bu Tracy ne diyor. Gerçeten övülüyor kitap uyguladığında da olumlu sonuçlar alıyormuşsun ben en çok tuvalet eğitimind efaydalı olur diyerekten aldım bakalım okuyalım bir hele..
Diğerinide Büşra önermişti güzel bir kitaba benziyor bakalım ne yazıyor.






Tübitak2ın iki kitabınnı aldık ama Tuna'mın biraz daha büyümesi lazım büyüklükleri öğretirken boyama, çizimlerde var. Şimdilik resimlerine bakıcaz.



Buna ise pek rabet göstermedi sıpa. Aşağı yukarı tudemden aldıklarımızın aynısı var içeriğinde yine de bir süre oyalayacak bizi.


Her akşam babamızı karşılamaya çıkıyoruz.Kitapları elinde gördüğünde alıp yolun ortasında bakacaktı neredeyse eve gidesiye çıldırdı.Ne büyük bir aşktır bu.Hoşuma gidiyor onu böyle ayaklarını uzatıp kitap karıştırdığını görmek:))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bizimki şimdilik masal kitaplarındaki benim uyduruk anlatımlarıma bayılıyor..o ne , bu ne sürekli soruyor kendisi anlatıyor... favorisi alice, onun deyişiyşe acciii...
tracy bende okuyorum ama yarım yarım.. ben beğendim şimdilik.. keyfli okumalar

yasemin dedi ki...

tamam bu tracy hanım iyi hoşda ,biraz dolambaçlı yazıyor sanki,bende alıp okumaya bir heves başladım ama biraz baydı ,hani bu kadar dolandırmasa daha iyi olucakmış sanki
sevgiler

Ömer Tuna dedi ki...

Yasemin daha yeni başladım ilk girişlerdeyim ama banada öyle geldi uzatıyorda uzatıyor. Galiba beni ilgilendiren tuvalet eğitimi ve uykuyu okuyacağım.
Esracım ince yapraklı kitaplıları mutlaka haşin bir şekilde çeviriyoruz. Hemen yırtıyor yoksa kalın kartondan olanlar daha iyi bizimkine.. Kitabın başındayım geçmiş konuları okumaktan vazgeçtim o dönemleri atlattık bakalım uygulayabilecekmiyiz.