11 Ocak 2010 Pazartesi

Mini oyun grubu

Oyun grubu kurmak ne zormuş.Bir kere aynı ay grubundan arkadaş bulmak çok zor blog ortamında denedim ama olmadı.İzmir'li annelerle buluşacaktık bir türlü buluşamadık.Bir kere herkesi aynı gün buluşturmak oldukça zor oluyor mutlaka birinden birinin işi çıkıyor. Okuldan ayarlayalım dedim ve mutlaka ay yakın olacak kuralını kaldırdım okey dendi. Ama yine aynı mesele aynı gün buluşmak. Neyse biz de Narin ve Arda'yla buluştuk.



İlk başta benim haşin ve asi Tuna'm Arda'ya kötü davransada sonra sonra alıştılar. Arda çok sevecen bir çocuk Tuna'ma sarılmak, beraber dışarıdaki iş makinasının kepçesini indirip kaldırmasını elini omuzuna atıp izlemek, tosunuma masaj yapmak istiyor. Ama benim karadeniz erkeğim hiç ellettirmez kendisine biz bile evde nadiren boğuşuruz hemen '' ditt ditt'' der ellerini silkeleyerek. Ah keşke Arda'mada ''dittt' deseydi. Bir eliylen kulağını diğeriyle saçını tuttu. sonuç geç kurtarınca uzun bir süre kırmızı bir kulaklan gezdi arkadaş.. Sonra sarıldı öptü bu ..bu çocuklar böyle oluyor galiba bir küs bir barışık.. Yukarıda masa altında Tunam Arda'nın kucağında ''nennii'' yaparken görülüyor:))
Videoda koydum ama ne Narin nede ben çekim süresince hiç susmamış sürekli komut vermişiz.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Manzara çok tanıdık geldi bana :)) Biz şimdilik biraz ara verdik oyun grubumuza, Egemen biraz daha sakinleşince geri döneceğiz inşallah.

esra dedi ki...

oyun grubunu kurabilmene sevindim. umarım devam ettirebilirsin.
Bir ara bana uğrar mısın? sana bir çiçeğim var..

Güneş Akay dedi ki...

Oyun Grubumuz için ben de çok uğraştım ama çalışınca gerçekten işin çıkabiliyor biz bu sebeple Cumartesi sabah 10.30 dedik işi olan gruptan direk işine gidebiliyor.

Sevgiler.

Ömer Tuna dedi ki...

Çok iyi olacak ama çalışınca gerçekten zor oluyor arkadaşlar hafta sonu yetmiyor mutlaka herkesin işi çıkıyor:(

Ömer Tuna dedi ki...

Çok iyi olacak ama çalışınca gerçekten zor oluyor arkadaşlar hafta sonu yetmiyor mutlaka herkesin işi çıkıyor:(

Defne'nin Annesi dedi ki...

Merhaba,
Bloğumda sizin için bir çiçek var, almanız için bloğumuza bekleriz.