24 Şubat 2010 Çarşamba

Kitaplarımız ve resimler :))



Aslıhan' da okumuştum.Artık Tübitak'ın erken çocuk kitaplığı serisi basılmayacakmış diye. O sebeplen kolları sıvadım gerçektende istediğim bazı kitaplar yoktu, basımı kalkmıştı.Almak isterseniz bir an önce sipariş verin arkadaşlar.Erken çocuk kitaplığından farklı kitaplarıda aldım. Mevsimler serisi harika! Altın kitapların miniklerin dünyası ve nasıl davranalım adlı kitaplarından da sipariş verdim. Acil hepsi bakılaaa!!!





Buda daha önce resmini koyamadığım Tuna'mın ağaç resimleri.. Çok bir şeye benzemiyorlar ama Tuna'm için onlar ağaç işte:))



Burda da karışık minik daireleri.. O minik dairelerin sebebi papatya yapmaya, motor çizmeye çalışması:))
Papatyaların yaprakları hiç bir araya gelmiyor. Motorda iki daire ortasına çizilmiş çizgiden ibaret. Benim çizdiğim iki bisikletin arasında kırmızı bisikletin altında tosunun motoru var. Fotolar parlama sebebiyle çok iyi çıkmadı ama.


5 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

esra kitapları nerden aldın? izmirde belli bir yer var mı yoksa netten mi sipariş ettin?

Ömer Tuna dedi ki...

Hülya'cım Tübitak'ın yayın evi yok Kitap ambarından sipariş verdim.

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

ufak bir düzeltme: Tubitak kitapları basılmayabilirmiş. ama basılma olasılığı da varmış tabi, tekrar anlaşmalar imzalanabilirse karşılıklı. Ama fırsatı kaçırmamak için bulunca almak en iyisi :)

Mlke_Btkn dedi ki...

Yavv bende istiyorum bu ara kitap ama bulamıyorum nasıl sipariş verilirki yaa?

Ben de alsam ne iyi olurr...

Ömer Tuna dedi ki...

Aslıhan Teşekkür bilgi için ben eksik okudum galiba kusura bakma:((
Melikecim;
Önce üye olman gerekiyor. Kitap ambarı, kitap yurdu bir çok site var biz kita ambarını tercih ettik fiyatları daha uygun oluyor.