10 Nisan 2010 Cumartesi

Hafta sonu oyun grubu

Oyun grubumuzla çok güzel bir hafta sonu geçirdik. Okul grubumuzla karışık oyun grubumuz bu sefer Engin arkadaşımızdaydı. Nilgün annemiz bize harika bir kahvaltı sofrası hazırlamasına rağmen oturup yiyen Engin birazda Tuna oldu. Oyuncakların cazibesine kapılıp bizimkiler oda oda dolaştılar.




Sulu boya çalışması annelerle beraber yapıldığı için daha bir güzel oldu ancak yukarıdaki oyun hamurları çalışması kendi haline bırakılınca benim tosun tarafından sabote edildi. Hergün yapınca zaten sıkılan tosun hamurları parça pincik edip heryere saçtı oyunda burda bitti.

Yok yok ben diyorum bunlar okula gidince okuldan kaçarlar biz bunu hergün yapıyoruz diye:)) Fazla aktivite göz çıkaracak galiba.






Arada ağlamalı ,düşmeli , kahkahalı anneleri bir o kadar da yoran bir, fakat tebessümle ayrıldığımız bir gün geçirdik.



Bir dahaki buluşma Narin'in evinde gerçekleşecek ve eylemlerimiz devam edecektir:))

3 yorum:

Kıvır Anniş dedi ki...

süper çok faydalı bir grup çalışması olmuş.bu oyun grubları okula hazırlık.sıkılmanın aksine okuldışındakilere benzer aktiviteler güven veriyormuş okulda.

Güneş Akay dedi ki...

Oyun grubu çok faydalı oluyor yuva öncesi için bile önem taşıyor, güzel bir gün olmuş belli..

Mlke_Btkn dedi ki...

Oyun hamruur almayan bir ben kalmıştım aldım sonunda, ama zaten kabiliyetsiz olan ben hamurlarla birşeyler yapma konusunda batıkanda fazla önemsemeyip ancak parçalıyor ve atıyor sağa sola dediğin gibi :)

sulu boya bizde denemiştik 1 kere devamı eve gidince :)))

öpüyorumm he afiyet olsun bu arada;)