13 Mayıs 2010 Perşembe

2'ye çeyrek kala

Yokluğumda neler mi yaptım?

Oğlumun amcası geldi iş sebebiyle bizimle beraber kuyruk gibi hiç peşinden ayrılmıyor. Amcanın ayaklarına takmış vaziyette koklayıp duruyor:))

Tosun her zaman ki yaramazlıklarına devam ediyor. Yüzümüzde gülücüklerde açtırıyor:))





Anne çocuklarla gezegen evine gitti.




Hafta sonu Ada- Doğa' nın ailesi Ankara'dan İzmir'e taşındı. Taşınma esnasında Doğa tüm gün bizimleydi. Bütün gün homur homur homurdandı. Tuna'dan başka kimseye yüz vermedi. Ama inanılmaz tatlı bir bebek hiç gülmüyor o suratsız hali o kadar hoşuma gitti ki:)))
Büşra'cım hoşgeldiniz.




Şu sıralar yemek sorunumuz başladı. Belki sıcakların etkisiyle hem çok yemiyor hemde çok yemek seçiyor. Varsa yoksa pilav, makarna .. Arkadaşlar sizinkilerde mi öyle çok evham yapmaya başladım. Ama hiç ısrar etmiyorum çoğu günler aç kalkıyor sofradan. Buna rağmen kilo vermedi henüz.

Biraz rahatlatsanıza beni:((
2'ye 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım...

9 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ahahah
aynı durumlar. ben ne yazmışım baksana bi esracım

Ömer Tuna dedi ki...

Yazıyı yazdım senin yazını gördüm sana yorum bıraktım Hülyacım

Güneş Akay dedi ki...

Bizimki bir tost yemeğe başladı hep tost yemek istiyor.
Evet ya heyecanını anlayabiliyorum :=)

Mlke_Btkn dedi ki...

aaa bende şimdi yazdım vallahi bu kadar olurr :))

oznur dedi ki...

Bence bu konuda çok rahat ol. Kasman sıkıntıya girmen olayı daha vahim hale getirir ki zaten öyle bir durumda yok:)Kendine ediyorsun yada ediyoruz işte biz anneler:)Bizde zaman zaman çok az yiyoruz. Ama gün geliyorki "yok ya bu kadar yemeye rahatsız olmasın sakın" dediğimde oluyor. Gördüğüm kadarıyla Tuna'da hakkını veriyor annesi.Kilosu vs yerinde.Alıştık şeyler dışında şeyleri ağzına sürünceye kadar kırk takla açıyorum.Haa sürdümü ağzına birde beğendi mi affetmiyor. Önce gözüme bakıyor verdiğim şeyi nerden verdiğime bakıyor. hareket budur diyorum ve Hülya'nın dediği gibi kaktırıyorum:)Yani yemek seçme hat safhada.Bilmem rahatlatabildim mi?:)demem o ki yanlız değilsin yanlız değiliz de:)

Unknown dedi ki...

Bizde de aynı durumlar, çok zor yiyor, hep töfte hep töfte :)) Pilav ve makarna da yanında güzel gidiyor. Endişelenmeyelim bence, yani kilo vermedikleri sürece. Bu da başka bir dönem olsa gerek.

Kıvır Anniş dedi ki...

bizde de durumlar aynı bende bundan bahsetmeyi düşünüyorum.Arada oluyor sanırım böyle iştahsızlıklar.

Ömer Tuna dedi ki...

Arkadaşlar baya rahatladım.hoş değil ama başka arkadaşlarımızın yememesi '' haa işte buda bir dönem'' dememe sebep oluyor. En kısa zamanda hiç ayırmadan tüm arkadaşlarımız yesin o zaman...

Adsız dedi ki...

canım kızımı görünce sevindim....oyyy oyyy....şimdi uyuyor da.....