19 Eylül 2010 Pazar

Ben ki(mim)?

Bundan 1,5 sene önce Büşra arkadaşım ben mimlemişti o sıralar ben mimin ne demek olduğunu bile bilmiyordum blogla çok haşır neşir değildim.Bugün Ömer'imi uyuturken aklıma geliverdi niye karşılık yazmamıştım ki oysa benim mimleyip yazamayan bir arkadaşım bana neden yazamayacağını özelden yazarak uzun uzun açıklamıştı. Büşracım bir özür yazısı olsun bu..

Esra Aydın kimdir?
Kasım 78 Eskişehir doğumlu, kökenleri Kırım'dan gelen tatar bir ailenin kızıdır.. Kırımda zulme uğrayıp,orda herşeylerini bırakıp önce Romanya ordan Türkiye'ye göçen Hacı İslam Töre ve ailesi Eskişehir'e yerleşirler. Oğullarından Ömer Töre dedesi olup kendisine çok benzediği söylenir.
Lise 'de biricik aşkıyla tanışır o zamandan biliyorlardır sanki onlar ruh ikizidir.Üniversitede birlikte büyürler.Okul bitince Mardin Midyat'da 3,5 sene aşkını bekler bir asır gibi gelir ona bu bekleyiş ama sonunda kavuşurlar. Önce Ankara'da yaşama adım atarlar birlikte. Acı bir tecrübeden sonra oğlu Ömer Tuna Aydın gelir mutlu olan bu aileye.. Ömer bereketiyle gelir 20 günlükken babanın tayini çıkar İzmir'e hala orda yaşamaya devam ederler.

( Biyografi gibi oldu galiba)

Arkadaşlarım beni hep çok sempatik bulurlar.Güler yüzlüyümdür. En kötü zamanımda bile güler yüzümü hiç eksik etmem kimseden. Pozitif yaklaşmaya çalışırım hayata , kafama küçük şeyleri çok taktığım da olur hatta uyuyamam ama etrafa yansıtmam..

Kocam, eşim can yoldaşım benim sırdaşım her şeyimi paylaşırım hep dinler beni koşulsuz , haa eleştirirde beni, doğruyuda çok gösterir, bunaltırım kendisini.. Bazen paylaşamam onu arkadaşlarıyla bile , onunla yaşamak isterim herşeyi o da kızar bu huyuma... Ne yapayım huylu huyundan vazgeçmiyor.

Eşim ve oğlum hariç duygularımı fiziksel olarak gösteremem kimseye.. Çok sarılamam üzüntüde sevinçte bu bana annemden kaldı galiba, pek bilmem bana sarıldığını.. Bazen hüzünlenirim bu duruma ama kızmam ona çok zor zamanlar yaşamışlar zamanında belli ki gösteremedi sevgisini tam . Ama bilirim çok sever beni her annenin çocuğunu koşulsuz sevdiği gibi..

En çok korktuğum şey yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Eşimden ayrı kalmak. Şimdi diyeceksiniz hani oğlun ? Oğlumun yeri ayrı ona olan sevgim hiç kimseninkiyle ölçülemez. Ama oda beni bir gün bırakıp gitcek biz yine başbaşa kalıcaz aşkımla.
En çok istediğim şey eşimle, oğlumla bir ömür boyu sağlıkla mutlu yaşamak. Onunlada şu aşağıdaki buruşuk ihtiyarlar gibi olmak:))

( Bu yazıyı yıldönümümüzde mi yazsaydım acaba?:))


Bir ara bir mim furyası dolaşıyordu bloglarda ben yine başlatayım hadi..
Sizi mimleyen kişiye link verin , kime istiyorsanız gönderin.
Batıkan'nın annesi Melike, yeni arkadaşlar tanışmak adına Utku'nun annesi, Uzaylı anne Gülay, Elif ve Eren'nin annesi,Duru'nun annesi Ayşegül, Ali Yiğit'in annesi Ayşe
mimliyorum sizi:)))

11 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

hoş bir tanıtım yazısı olmuş. kökenler konusuna ben de ilgiliyim. yazmaya çalışacağım bu mimi, teşekkürler...

Ömer Tuna dedi ki...

teşekkürler arkadaşım

Adsız dedi ki...

ben dün yorum yazmıştım görünmüyor,bir ömür boyu böyle mutlu ve birlikte olun allah ayırmasın iyi ki yazmışsın hissettiklerini gayet güzel olmuş yıldönümünüzde bi daha yazarsın
zaten bizde özledik artık hafta sonları burdayız görüşürüz

adadogaarslan dedi ki...

Evet sen süper güleryüzlü bir insansın Esracım...ben öyle olamıyorum herşeyi belli ediyorum aslında neyse...Oğlun kocan harika bir ailesiniz...Allah'ım sizi ayırmasın...Maşallah diyeyim...

Ömer Tuna dedi ki...

Narincim sensin sanırım iyi dileklerin için teşekürler
Büşra ya uçtum resmen ne hoş şeyler yazdıkların teşekkürler .
Bence herkesin yapısı gereği bu şekilde davranıyor önemli olan iyi niyet sende Ozan'da çok iyi dostlarsınız asıl harika sizin baksana şu böcekle tamamlandı:)

elif-kayra dedi ki...

merhaba, yorumunuz için tşk. Fakat bir ricam olucak izleyicimiz olmuşsun tekrar sayfamdan denermisin. tşk.

Mutluanne dedi ki...

Evet sevgili müstakbel arkadaşım senin mimi ne cevaben yazdım naçizhane
Bende pek anlamıyordum bu mim işlerinden pek sorarak öğreniyorum oğullarımdan
beni mimlemiş olmanada çok sevindim ayrıca
sevgiler

Mlke_Btkn dedi ki...

canım sağol beni düşündüğün için :)
ben uzun uzun yazamıyorum şu ara, o yüzden kusura bakma ama, daha önce şurda bahsetmiştim kendimden uzun uzun
http://batkn.blogspot.com/2009/11/100-madde-ve-benn_06.html

eğer istersen tekrar yayınlayabilirim, bu seferlik böyle olsun, kabul mü? :)

Ömer Tuna dedi ki...

Melike ne demek boynundan dolayı sürekli ekran başında durman zaten zor yayınlamanada gerek yok ordan okurum ben tekrar geçmiş olsun

Özlem dedi ki...

aa, eskişehirliymişsiniz siz de, bir yakınlık hissettim birden :) ben de eskişehir doğumluyum ve ailem de orada oturuyor şimdi. çocukluğumun büyük kısmı orada geçmedi ama ben kendimi hep ekişehirli hissettim:)

anne kaleminden dedi ki...

sonunda ben de yazabildim :)