6 Eylül 2010 Pazartesi

Öneri


Ailecek közleme sevenlerdeniz sık sık salatanın yanında közlenmiş kırmızı biber, yeşil biber. Patlıcan yeriz.
Közleme asıl sönmeye yakın ateş yapılırsa harika olup, biz malesef ocağın ateşinde biraz yanmış vaziyette sofrada bulunduruyorduk.
Tatile gittiğimde annemin pazardan aldığı közleme tavasını gördüm hemen atladım tabii.
Gerçek közün yerini almaz tabi ama şu avantajları var.
* Direk gaz ateşine maruz kalmıyor yanmadan yiyebiliyoruz.
* 4 ocağı birden açmıyorsun bir ocakta üzerine bir sürü malzeme alıyor.
* Diğerine nazaran ocak daha az batıyor özelliklede ocağı inox olanlar için ideal.

Pazara sık sık giden arkadaşlar belki gözüne takılırsa diye bir tavsiye:)

6 yorum:

ayşe arslan dedi ki...

CANIM KONUYLA ALAKALI DEĞİL AMA ŞU ÖMERİN BLOKTAKİ RESMİNE BİTİYORUM,KOCAMAN MAŞALLAH,ÇOK GÜZEL BİR OĞLAN...BAYILIYORUM BU RESME

Feride dedi ki...

benim de var öylece duruyor .. arada kullanıyorum tabii.. ama sizin kadar sık yemiyoruz közleme .. güle güle kullan cnm ..

Ömer Tuna dedi ki...

Ayşe,
O zaman tosunun bir önceki resmini görmemişsin, babasına gülerken harika bir resmi vardı yeni değiştirdim.Çok teşekkür ederiz bu arada:))
Feride,
Yaz gelince vazgeçilmezlerimizden oldu. hele patlıcanı közleyip sarımsak zeytinyağı,tuzla sos yapıp üzerine döküyorum yemede yanında yat:))

anne kaleminden dedi ki...

çok kullanışlıya benziyor, patlıcan közlemeye bayılırım... rastlarsam edineyim bir tane :)

Yelish dedi ki...

hah buldum gene seni :)))
bu arada bayildim tavaya ,annem 4gun sonra gelecek
insallah bulur da alir,kessske daha once gorseydim...neyse,kismet
sevgilerr:)

Ömer Tuna dedi ki...

hoşgeldin Yeliz üzüldüm inan sana ulaşamayınca, davet gelmeyince daha çok üzülmüştüm şükür kavuşturana İlyas'ım nasıl?