8 Aralık 2008 Pazartesi

bayram kaçamağı



Çok hastalıklı bir bayram geçiriyoruz. Oğlumun nezlesinden sonra benim nezle grip karışımı hastalığım , oğlumun iyileşip tekrar nükseden burun akıntıları, babamızın ben hasta olucam galiba '' Esra hemen bişeyler kaynat'' halleri, kayınvalidemin tansiyon düşüklüğü, anlayacağınız evi karantina altına alsak yeri. Bugün oğlumla bir buhar banyosu yaptık ki sormayın etkisini gösterdi galiba fena değiliz.
Babanemizin ve dedemizin sıpamızla ilgilenerek beni birkaçgünde olsun rahatlatmaları ilaç gibi geliyor valla bütün gün evden çıkmadık. Yarında annemlere geçiceğiz ooyyy deli oluyorlar kuzuma..
Oğlum uyudu Muradımla bir film patlattıktan sonra fırsattan istifade birazcık kaçamak yapıp yazmak istedim ama yatmalıyım galiba gece vardiyası başlıyor benim için. Burda gece emmelerini bırakırım dedim ama ertesi gün uyuyamadığım içim çok yorgun oluyorum evde deneyeceğim artık yinede yol kat etmedik değil hani.. 2 saatte bir emen oğlum genelde saat 2 de birde 6 gibi emmeye başladı. Darısı tüm bir gece deliksiz uykulara..
Kararlıyım ama hem oğlumda hemde annede kronik yorgunluğa sebep oluyormuş artı üstüne oğlumun midesinin tüm gece çalışması hadi bakalım..

3 yorum:

Yaman Efe'nin Günlüğü dedi ki...

Ömer Tuna'ya çok geçmiş olsun canım.İnşallah şimdi biraz daha iyisinizdir.Bu arada bloğumuzu ziyaretiniz içinde teşekkür ederiz.Resimleri be koyuyorum onlar yok oluyor nedense.Hatta arkadaştan rica ettim yeniden düzenlermisin diye,aleminki yerinde bizimki uçup gidiyor:(

Ömer Tuna dedi ki...

sağolun şimdi iyi olduk korkuyorum insanın canının parçasının hasta olması ne kötü.. bu arada efe'nin profilide gözükmüyor

Ömer Tuna dedi ki...

bu resimler buraya konmayacaktı yalnış oldu ama ziyanı yok