3 Aralık 2009 Perşembe

Yapılacak ne çok şey var.

Şu sıralar okulda bir yoğunluk hakim sınavlar ,analizler, tesler gel bide bunlarla evde uğraş derken kendime ayırdığım bir damlacık vakitte uçup gidiyor onu ütüle, bunu yıka , yemek yap derken.. Oysa ki oğlum için aklımda olan yapmak isteyip yapamadığım o kadar çok şey var ki.
Malzemeleri ancak bugüne toplayıp asıl malzememiz mukavvayı okulda unuttuğum karşıtlar kartları, http://www.inciminci.com/ de gördüğüm balık tutma oyunu, yine bir oyun sitesine bulduğum eşleştirme kartları vs.vs bir iki güne hazır olur ama yapacak adam lazım.
Tunam yaklaşık 3,5 aydır eşleştirmeleri rahatlıkla yapabiliyor ama acaba kitapta artık ezberledi mi diye anne onu bir sınava sokmak istedi.

Burda en kızgın bakışımızı atmaya çalışıyoruz.

Artık oğlum zıplıyor teyzeleri baya bildiğin zıplıyor ve bunu yapabilmenin verdiği zevk çok güzel olsa gerek her seferinde zevkten kendinden geçiyor.Okuduğuma göre zıplayabilmek çocukların dönüm noktalarından biriymiş ve çok zormuş onlar için.


Tosunuma legolar aldım 18 ay için olanlarından çok hoşuna gitti.Kendi kendine bişeyler yapıyor işte. Beraber uçak ,kamyon yapıyoruz ama babamız bu konuda daha iyi ben yaratıcı değilmişim onu anladım.



Beraber yatarken - Allahım o ne büyük bir zevkmiş- sımsıkı sarılarak yüzümü, gözümü , dudaklarımı her yerimi öpüyor kıkırdıyor. Çocuğum bana düşkün değil diyenler utansın.

Muradımla bir Fringe sevdası aldı götürdü bizi. Bilim ve teknolojinin oldukça gelişmesiyle teori boyutunda kalan birçok deneyin gerçekleşmesiyle yaşanan olaylar dizisi var burda. Olan olayların hepsi bilime dayalı ve teknolojinin gelişmesiyle olabilecek şeyler. Her akşam tosun uyur uyumaz Finge'nin karşısındayız uykusuz kaldıyorum bir süredir.Tam bir dizi, sinema koliğim ne edeyim.

4 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

zaman yok... evet ... bencede...

Zıplamak; bize basit geliyor ya, onlara zor gerçekten de, begüm kuzenleri ip atlarken görmüş yapmak istemiş ama yapamamıştı :)

apikal dedi ki...

esracım..zıplama bizde de büyük eğlence..bizim yatakta günün bir dilimi mutlaka deli danalar gibi tepinip zıplayıp uçuyorlar..bigün bende deneyeyim dedim..gerçekten çok enerji tüketen zor bişey..ibrahim yegenimden daha erken ayda iki yağınıda dizlerinden kıra kıra doğru şekilde yani zıplamaya başlamıştı..her çocukta farklı oluyor sanırım..su bahsettiğin diziyi merak ettim..cnbc -e dedir kesin..

esra dedi ki...

tam kadir inanır bakışlı çıkmış.. ısırmalık .. ellerine sağlık bir sürü çalışma hazırlamışsın.. kavramlar, zıtlıklar süper görünüyor rengarenk.. karışık bir yorum oldu.. bir kaç posta yönelik :)
zıplamayı benimkide öğrendi.. oyun evinde trambolin gibi bişiy var, orada deniyor bir kaç haftadır. Bu akşam baktım, koltukta resmen zıplıyor..sevgiler

Ömer Tuna dedi ki...

Esracım uzun zamandır yoktun yoğunsun galiba.çok kızgın bakıyoruz teyzesi..
Güneşcim nasıl zevk alıyor görmelisin artık kanepeden yere atlamaya çalışıyor kabus gibi.

Şenaycım bahsettiğim dizi o kanalda değil biz netten indirdik. Ya korsana karşıyım ama ne yapalım indiriyoruz işte