4 Aralık 2009 Cuma

Zıt kavramlar

Ancak vakit oldu hemen Tuna'mı uyutup işe koyuldum. Ve ortaya bu çıktı işte. Gayet basit bir çalışma oldu.Buradan zıt kavram kartlarını indirip renkli çıktısını aldım. Okuldan öğrencilerin daha önceki senelerden yapıları poster çalışmalarını atmayıp mukavvasını buradan kullandım. Lamine edecektim ama sonra vazgeçtim. Kartları 3'lü bloklar halinde sunacağım hepsi karışınca kafasıda karışacak çok renkliler.
Bakalım kalkınca nasıl tepki verecek.



7 yorum:

apikal dedi ki...

ellerine sağlık esracım..harika olmuşlar,rengarenk!ben yine facebooktan çıkıp bloguma bişeyler karalayamıyorum :( hergün bişeyler yapıyorum çocuklarla mutlaka ama gel gelelim fotoğraf makinam bozuk..canlanmaya ihtiyacım varrr!!

batiningunlugu.blogspot.com dedi ki...

Naıl tepki verdi? ben çok merak ettimm, eğer sevdiyse biz de yaparız belki ;)
sevgiler..

Ömer Tuna dedi ki...

Hoşgeldiniz Batıkan'nın annesi. Tunamın tepkisini sormuşsunuz çok sevdi daha kesip yapıştırmadan kağıt halindeyken inceledik biz.Kitap ve dergilere çok düşkün eşleştirmeleri tam yapıyor ama bazen zıt kavramları şaşırıyor o açıdan iyi oldu. Zaten kolay yapımı tavsiye ederim.
Şenaycım şu facebook'a koyduklarını bloga koysan ne kadar izleyicin olur varya anaokulu öğretmeni olmalıymıssın.makine hemen tamir olsun

Güneş dedi ki...

Bende geçen aylarda yapmıştım, çok ilgilenmemişti, tekrar deneyebilirim.
Siz nerede oturuyorsunuz ? Oyun grubumuzda Ömer Tuna'nın da olmasını çok isteriz. Bu gün kulaklarınızı çınlattık aslında :=)

ELİF dedi ki...

vay vay vay buradan yazmalar falan:))))

Ömer Tuna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ömer Tuna dedi ki...

Elifcim sonunda oldu biraz koca yardımı aldım şimdiye kadar niye göstermediysem. Ben en üstteki linklere bakıyormuşum meğerse:))

Güneşcim biz İzmirde oturuyoruz. İstanbulda olsak hiç bulmazmıyız sizi.