10 Ekim 2010 Pazar

BÖLÜK PÖRÇÜK BİRBİRİYLE ALAKASIZ SATIRLAR

Bir kaç haftadır evdeyiz. Bu haftada öyle oldu. Parka çıkış yaptıktan sonra evde mutlaka ya boyama yapıp,ya da kitap okuyup vakit geçiriyoruz.
1 haftadır günde 15 dakikayı geçmemek kaydıyla calliou ve ya arabaları izliyoruz oda her gün değil. İzlemeye başlayınca aynı anda saatimi kuruyorum ve ona zil çalınca kapatmamız gerektiğini söylüyorum. Kesin tepki alırım diye düşünmüştüm. Ama tosun beni bir kez daha şaşırttı. Zili duyar duymaz yüzünü buruşturup,
- jil çaldı kapat anne kapat diyor:))




Anaokulu dergisi ve Sabiha Paktuna'nın kitabı geldi.Ben daha önce incelememiştim. Kitabın bana özel yazıları olduğunu düşünmüştüm ama çocuğunuzu ölçeçek nitelikte puanlandırılan sorular var. Bu durum benim hoşuma gitmiyor.Çocuğun yaptıklarını belli kriterlerde ölçmek çok itici geldi.Oldum olası şu çocuklara yapılan IQ testlerindende hiç haz etmem.
Burda yalnış anlaşılmasın Kitap çok hoş ama puanlandırmaya gıcık oluyorum.





Gülen adamdan sonra arabalar ordan yıldızlarada geçtik. Bu iş gitgide zorlaşıyor. Tosun çok nadir kendi yapmak istiyor. Oturmalarıda ikna olursa:(( Galiba bu kışda bezli olucaz.



Ahh burada sevgi gösterisinde bulunurken anne kara kara düşünüyor nasıl çiş yaptırsam diye:))

Tosunum;

Seni çok seviyorum. Bu asla tarif edilemiyecek bir duygu bunu ancak baba olunca anlayacaksın onuda anneler kadar anlayamazsın biliyorum. Doğru yetiştirmek adına bazen kitaplara çok takılıp kaldığım oldu. Bu esnada yaptığım bir çok hatada oldu. Ama bilki senin adına hep en iyi şeyleri yapmak istememdendir yalnışlarım.
Canım benim gelişiminin en önemli döneminde umarım kalıcı hasarlar bırakacak şeyler yapmamışımdır, umarım yapmam.
Annen

3 yorum:

Mlke_Btkn dedi ki...

zil çaınca kapat diyor he, akıllı bıdık senii :)))

ikinizin beraber olduğu her fotoğrafı çok beğendimm çok hoşsunuz...

son yazdıkların için ise ayrıca ağlayacağımmm :((

Özlem dedi ki...

'jil çaldı kapat anne kapat.' :))
yerim ben onu ya.
başlıktaki fotosuna da bayılıyorum zaten. o nasıl bir bakış öyle:)

Ömer Tuna dedi ki...

Teşekkürler teyzeleri böyle yorumlarda insan nasıl gurur duyuyor oğluyla yaa