4 Ekim 2010 Pazartesi

Kısacık


Tosun Cumartesi ilk defa çişinin geldiğini söyledi hemde bir kaç kez, bu gün tık yok.Öğlen geldiğimde çiş yapmamış beni bekliyordu.Biraz dil dökerek yaptık bakalım. Bu kadar mı yavaş ilerler yahu bu eğitim?
Dur dur kısacık diye başlık attım ama bu gün tosunun Winnie ile konuşmasını dinledim onu yazıyım bari..

Uykuya geçme pozisyonundayız. Tosun hep Winnie'siyle uyur.Sağına aldı olmadı , soluna aldı yine olmadı. İki kolundan tuttu kaldırdı.

- Vuuuuu vuuuuu
Şen motoya mı bincen, bişikete mi. Motoya bin motoya. Koykma koykma bişiy oomaj.Düşmeşşin düşmeş.
.........

Amannn çocuk normal konuşuyor işte ama benim çok hoşuma gidiyor paylaşmak istedim ne yapıyım:))

6 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok tatli konusuyor,bayildimm!

aslinda bu cis sorunu sanirim kizlarda daha farkli gibi,bizde cok kolay olmustu,bende sasirmistim,hatta niye bukadar bekledimki diyede kendime kizmistim!

Sevgiler.

Ömer Tuna dedi ki...

Bide konuşurken duysan tam bayılırsın.
Daha ileriki zamanlarda daha hızlı olurdu belki ama ben biraz kış gelmeden bitirmek istedim. Bitcek mi onuda bilmiyorum ya oda ayrı konu yani:))

ayşe arslan dedi ki...

yavaş olursa belki daha kalıcı olur...zira benim tosun da 2 ay oldu olacak öğreneli fakat arada gözüme baka baka yapıyor,çiş varmı sorusuna yok diyor.2 dk sonra çok geldiği için tuvalete kadar tutamıyor...gece kaldırmazsam sabaha kadar tutmaları azaldı,kaçırıyor yaniiii
oldu bu iş dendiği zaman bile olmamış olabiliyor demek istediğim...
umarım şevkini kırmış olmam canım bu yazdıklarımla.
konuşmalar çok güzel,,,maşallah

ardacım dedi ki...

benim yorumlar pek görünmüyor bir kez daha deneyim.Bence bırakma bu işi baya yol katettiniz,bu işte sabır çok önemli ben bunu anladım bizim bütün yaz çiş ve kakayla geçti diyebilirim her çocuğun bir huyu var bunu da anladım biraz geç anlıyorum ben galiba,tuna konuşuyor ve anlamlı cümleler kuruyor ilgi çok işe yarıyor kitaplarda pekiştirmiştir konuşmasını,aferin tuna ma

Ömer Tuna dedi ki...

Ayşe merhaba biliyorum bu gün hep yaptı yerler bir ileri bir geri gidip geliyoruz bunu bekliyordum zaten ama bu kadar yavaş ilerlemek canımı sıkıyor.

Narin bu seferde linkin çıkmamış. Ben erken başladım biliyorum Tuna daha hazır değilmiş ama şimdi başladıktan sonrada bırakmak istemiyorum bakalım hayırlısı. Arda'nın söylediklerini anlattın bugün ,daha ne konuşsun bu sıpalar çok geveze olucak canım

Mlke_Btkn dedi ki...

bazen susma diye bakar oldum bende :))

çok tatlılar hakkaten yaa maşallah :))