30 Ekim 2010 Cumartesi

Şimşek hayranları bizde toplandık.



Bu gün mükemmel geçti çocuklar içinde anneler içinde. Her zaman bir telaş bir gürültü ne yediğimizden, ne yapılan etkinliklerden birşey anlıyorduk.Tosuna yaptığım beyin kemirme konuşmaları işe yaradı galiba bir iki kere yeltendiysede hemen vazgeçti. Ucunda Şimşek vardı çünkü, aslında bunu izleyemeyeceği için değil ama yalnış bir davranış olduğu için yapmaması gerek umarım o seviyeyede geçeceğiz. Şu anda kötü davranış uyguladığı için izleyemediğinin farkında, galiba dolaylı yoldan bu sonucada çıkabiliyoruz.

Neyse lafı fazla geveledim. Bu hafta grup birde toplandı. Aslında bizde okul arkadaşlarıyla toplanmış oluyoruz. Çocukların yaşlarının yakın olması harika oldu.

Engin , erkeğim benim yine ayrı takılırken sona doğru bizimkilere alıştı, beraber vakit geçirdiler.Kreşe başlamanın verdiği hal oldukça yansımıştı aktivitemizi en dikkatli Engin yaptı.




Arda, tosunun şu sıra dilinden düşürmediği arkadaşı.Yine sevgi doluydu tosuna sarılıp durdu, öptü. Tosun arada nazlansada bu sefer o da karşılık verdi sarıldı, öptü. Bu sefer ağlama sesi duymadık şükür.



Ne yapayım derken yine imdadıma Aslıhan ve oyun grubu yetişti.Kuzu kuzu meee etkinliği yaptık.




Birgün önceden renkli kartonlara kuzu taslağı ve gözlerini çizip hazırladım.Çocuklar kuzulara sıvı yapıştırıcı sürüp, zerine pamuklarını yapıştırdılar, annelerinde yardımı oldu arada tabi. En son gözünü yapıştırıp, Ayaklarını boyayarak etkinliğimizi bitirdik.
Çok hoşlarına gidince hızımızı alamadık hadi bide kral tacı yapalım dedik ama bizim tosunla, Arda makası tutamadıklarından taçlar paramparça oldu. Zaten bunun fotosunu çekmeyi unutmuşum.

En son artık dönmeye yakın tosuna arkadaşlarına iyi davranırsa Şimşek'i izleteceğime söz verdiğim için kısa bir sinema seansı düzenledik, kapatırken zille beraber şükür sorun çıkarmadan kapattılar.


Birdahaki buluşma Narin- Arda'larda iple çekiyoruz.

4 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Süpeerrr! Ne kadar güzel bir fikir,aferin cocuklarada,mutlu pazarlar hepinize...Sevgiler.

sanberk dedi ki...

aferin paşaya demekki küçük cezalardan da faydası varmış bunu not ettim:)
etkinliğiniz çok beğendim haftaya bir arkadaşımla buluşacaz biz de çocuklarımıza bunu yaptırmak istiyorum eğer bir sakıncası yoksa:)
bana da çok güzel fikir vermiş oldunuz:)

Ömer Tuna dedi ki...

Teşekkürler Terazi kızı:)) İyisin sanırım.

Fikriye, alakasız bir ceza oldu. Aslında ceza demek istemiyorum ama öyle galiba ne bileyim yalnışta yapmış olabilirim ama işe yaradı.
Etkinliğin fikri bana ait değil zaten tabiki yaptırabilirsin bende sizinkilerden faydalanırım sevgiler:))

Adsız dedi ki...

yazdığım yorum da çıkmıyor sinir oldum,biz de bekliyoruz dört gözle sizi çocuklar da eminim özlemişlerdir birbirlerini,alıştılar birbirlerine ve büyüdükçe beraber olmaktan hoşlanıyorlar...