3 Eylül 2013 Salı

Kırkımızda çıktı..

Kızçem büyüdü 40 günü çoktan geçtik 52. günümüzdeyiz. Ama biz 20 günden itibaren yarı kırk uçurmalara  başladık. Yumurtalarımızı topladık geldik.



 Gelişimimiz güzel gidiyor 2 ay kontrolümüze daha var ama her geçen gün kollarının bacaklarının dolduğunu görüyorum.Çok ama çok özlemişim bebeği, kokusunu emzirmeyi...Erkeklerde görülen gaz sancıları kızlarda pek görülmezmiş benim kızçem de  de çok yok ara ara tutmuyor değil. Yaz bebekleri çabuk büyür derler,  ama İzmir'de klimanın altında büyütmek de zor soğuk mu  oldu ,sıcakladı mı isilik olmasın , banyo zamanı klimayı kapat derken  bayağı uğraşıyoruz yani... Bazen akşamı zor ediyorum hiç durmuyor bazen tüm gün uyuyabiliyor.Unutmuşum uykusuz geceleri adapte olmakda zorlanıyorum , zaten kim alışabilmiş ki uykusuzluğa.. Hele bir de ordan oraya koşturup duran bir 007 james bond abimiz varken ayrıca bir zor..(du).

Tosunum bu hafta anaokuluna başladı aklı bizde kalmasın diye yalan söyledim tosunuma ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama ben de okula gidiyorum kardeşinide Ayşe teyzene bırakacağız dedim artık çünkü sürekli sen evde mi kalacaksın, kardeşim ne olacak ,ben okula gitmek istemiyorum deyip duruyordu. Şimdi en azından annem kardeşimle evde diye düşünmeyecek bakalım bir süre böyle gidecek adapte olasıya kadar..
 Tosunum maşallah kardeşine çok alıştı ara ara krizlerimiz utuyor ama krizleri bize biz de ne yapalım bir şekilde alıyoruz gazını sıpamın..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

MERHABA,
sizi bugun kesfettim aktivitelerle ılgılı yazı ararken Tunayı okumaya başladım .Bir de baktım bu aıleyi bir prenses de katılmış.Allah analı babalı büyütsün,ömürlü olsun , sevgiler

Ömer Tuna dedi ki...

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ben de blogunuzu inceledim hemen izlemeye alıyorum sizi.. sevgiler.