3 Ocak 2014 Cuma

Aradan 2 hafta sonra

Yazmaya yazmaya ne yazdığımı da unutuyorum. En son ertesi gün kontrole gideceğimizi yazmışım gittik.
Kontrolleri yapıldı 9 günde 300 gr kadar almış neredeyse geçen ay aldığına yakın aldı. Şükür şimdilik düzeldi bakalım 6 . ay kontrolünde kendini belli edecek.
Ya meyveyi çok dayadım kızçeme ya da sütüm geri performansına kavuştu. Ara ara gidip geliyor sütüm, göğüslerimden fark ediyorum. Ve  gitmesi yorgun olduğum , uyumadığım günlere denk geliyor. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama yalnız olunca , 2. bir evladın olunca , kocanın işleri yılın son ayı tavan yapınca bu o kadar kolay olmuyor tabii..
 Meyveye bir kaç gün ara verdim Çünkü bizim sıpa ağzına fermuar takılmışcasına açmamaya başladı o güzel dudaklarını. Şimdi de eriğe açıyor , armut ve kayısıya kapatıyor. Bu kadar çabuk damak zevki gelişir mi ya ?bu ayda ne yediğini bilmeden yutması gerekmez mi  bilemedm.

Bu gün kızçemin arkadaşı geldi. Öykü kızımı gördüğünde kelebek gibi çırpınırken , benim ekşi kızım korku filmi görmüş  gibi gözlerini patlattı.

Uykular yine aynıı ben yine sarhoş gezinir evdeeee.....

2 yorum:

sanberk dedi ki...

maşallah tontiş kızımız pek de tatlı.bu kdar kısa süre için nasıl bu kadar kilo aldı kızçen bize sırı söyleyn bakalım.Aymeme benim gibi yorunise ne yersem iyiym sütüm azalıyor.mutlu olduğumda dinlemiş olduğumda sütüm oluyor.

Ömer Tuna dedi ki...

valla çok özel bir şey yapmadım dinlenmeye çalıştım sürekli yoksa hala yorgunken sütüm azalıyor.Ama o ara kayısı, erik ,armut verdim onlarla kilosu arttı galiba