12 Şubat 2014 Çarşamba

7'ye yaklaşırken

Nehir'im bu ayın başında çok hasta oldu yazmıştım.Ben hemen endişeli anne modunda : vah vah kızım çok süzüldü zayıfladı moduna girdim. Zayıfladı yalan diil. Ama hastalığın hemen akabinde bir iştah artması oldu. Yemediği öğürdüğü besinleri yemeye başladı. Haa öyle 100 cc falan değil işte yarım çay bardağı gibi. Ama olsun benim için oküçük ağzını açması o kadar önemli ki..
 Çok seçici bir kız benim kızçem kaşık gelirken öyle hemen açmıyor. Dudağına dokunduruyorum önce yalıyor beğenirse açıyor  beğenmezse bir yapıştırıyor o iki muncuru dilediğin şaklabanlığı yap. Ama şükür hiç yemiyorduya bu da yeter..
                                                             (Resim 3 aylıkken çekildi)
Oğluşun okulda bitki dünyası işleniyor ben de bir etkinlik yapayım dedim onunla  değişik bitki ,kök, gövde yapraklarını kullandık kısaca fotosentezi anlattık. etkinlik sonrasında ona aldığım simli yapıştırıcıyı görünce sarıldı.
- Annecim çok teşekkür ederim . Bana böyle bir hediye alacağını hiç düşünmemiştim. Seni çok seviyorum. Dünya kadar evrenden daha çok seviyorum. Ne istersen yaparım....
 Allahım bu kadar mutlu olacağını hiç düşünmemiştim bütün gece sarıldı ,teşekkür etti ,kalemi hiç kullanmayacağını söyledi. Bir çocuğu sevindirmek bu kadar kolay di mi ama, pahalı hediyelere hiç gerek yok muş.:))

Bir tavsiye;
Dün gece anne kalemin'denin önerdiği Aamir Khan imzalı Her Çocuk özeldir adlı filmi izledim.Film hakkında kendisi çok güzel ayrıntı vermiş. Bayıldım bayıldım, ağladım ağladım. Her anne babanın öğretmenin izlemesi gereken bir film.

2 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

çok geçmiş olsun iştahı gelmiş neyse ki... nehir boncuk gibi maşallah, çok tatlı :)) çocuklardan sevgi sözcükleri duymak doğru yoldayız hissini veriyor, ne mutlu size de :)
not: filmden bahsetmişsin ayrıca teşekkür ediyorum :))

Ömer Tuna dedi ki...

Çok sağol yorumun için filme bayıldım sırada 3 idiots var