3 Ocak 2009 Cumartesi

iki üç satır idare..



yaa yeni yıl geçti, oğlum ba ba ba demeye başladı, bu arada üst dişinin biri patladı biri patlamak üzere gece vardiyalarımız devam ediyor ve ben hiç birşey yazamıyorum iki kelime karalayayı dedim oğlum içeride babasıyla cebelleşiyor sanırım gitmem gerek off yarın yazabilirsem eklerim.
Evet bir gün daha geçti. Cumartesiden beri oğlumun ateşini düşüremedik. kulaktan ölçümde 37,5 ile 38,5 arasında gidip geliyor çok yüksek olmasada bu ateş oğlumu uyutmuyor ve çok huzursuz gözlerinin feri gitti oğlumun o gülen oğlum yok artık sürekli süzgün süzgün yada memnuniyetsiz sesler çıkarark bakıyor bitanem işhahımızda gitti katı gıda hemen hemen yemiyoruz diyebiliriz. ( Bu arada yazarken dikket ettim yaptığımız herşeyi yapıyoruz yemiyoruz gülüyoruz sanki oğlum ne yaparsa aynısını bende yapmışım gibi yazmışım) Haa sebebine gelince dişimiz tabiki alt ve üst dişinin bir tanasi çıkarken sorun olmadı yalnız üst dişinin biri çıkmakta inat ediyor bir patlasa rahatlayacağız inşallah bu arada bu gün oğlum el ve ayaklarının üstündeyken oturur vaziyete geçmeye çalıştı.
Dün evhamlanıp dr.a gittik( yaa her şeyi sonundan başlayıp başa doğru geliyomuş gibi oldu sanki) oğlumun gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi dr hanım boyumuz 72,5 cm kilomuzda 10 350 gr çıktı bu aylarda bebeklerin sinir uçları dizlerine kadar gelirmiş bizimkinin parmak uçlarına kadar gelmiş emeklemeyede bebekler genelde 9. ayda başlarlarmış biz 5 . ayda emeklemeye başladık 1 aydırda bir yerlere tutunarak kalkıyoruz tutunarak sağa sola gitmeye çalışıyoruz Allah nazarlardan korusun tosunumu çok seviorum onu bebeğini sevmeyen anne olur mu değil mi ama

1 yorum:

YAMAN EFE dedi ki...

Maşallah tosuncuğa,İnşallah kalan dişlerinizide sorunsuzca çıkarırsınız...