21 Temmuz 2009 Salı

Kitaplar

Şu sıralar oğlum felaket kitap okumaya başladı.. şaka maka alıyor kitabı iki seksen uzanıp ayaklarıda havaya dikiyor bıdır bıdır anlatıyorda anlatıyor.. Eh hal bu durumda iken var olanlarn yetmediğine inanıp,anne insanı durmadı, eğitimci kişiliği sebebiyle kitap araştırmalarına başladı.. ( Bu arada eğitimciyim ama olur olmaz yere nokta virgül ne bulursam koyuyorum oldum olası türkçem iyi olmamıştır zaten) Yaşına hitap eden ve fiyatı uygun kitap aramaya koyuldu.. Bebek veya çocuklara özellikle çizgi karakter değilde gerçek resimleri olan kitaplar göstermek lazımmış ve sayfalardaki hayvan, nesne vs.. çok fazla ve karışık olmamalıymış..
Bana en uygun tudem ve netçocuk yayıncılığın geldi

http://www.kitapambari.com/ambar/product.php?productid=46941&cat=0&page=1
bu adreste bir örnek var hem fiyatı uygun hemde içeriği..

http://www.cogitoy.com/94-ilk-adimlar-dizisi
buradada diğer örnekler var. seç begen al..Kipa'dada satılıyor bunlarda ancak fiyatları pahalı geldi bana..
tudem'ın fiyatları daha uygun içeriği aşağı yukarı aynı İzmir Alsancak'ta şubesi varmış üye olunca indirimli alıyorsun kitapları bir kısmını buradan alıcaz. Belki faydası olur sizlerede..
Bu arada geçtiğimiz aylarda başladığımız Akıllı bebekler akadamisindeki ABA eğitimine son vermiş olmaktan büyük bir üzüntü duyuyorum. Kartlar o köşede duruyor ama büyük bir kararlılıkla uygulamak gerekiyor. Oğlumun nöronlarını bağlıyacam diye helak oluyorum vee vazgeçtim yeter bu kadar nöron bağlamak.. Geçen gün amca oğlu Kemal'e çok güldüm '' yenge bunun üronlarını fazla başlamışsın 5 yaşına gelince anahtarı alır kaçar '':))



3 yorum:

iPeK dedi ki...

merhaba...yukarda fotorafları bulunan kitapların gerçekten senin bebeğine faydaları oldumu?bende istiyorum ama daha 13 aylık,renkleri,şekilleri öğrenemezmiş gibi geliyor?
Almalımıyım? sevgiler

Ömer Tuna dedi ki...

Öğrenmez olurmu üzülebilirsin ama geç bile kalmışsın. Tuna kitabı çok seviyor 3 aydan itibaren dergileri karıştırmaya başladık biz. Geçen haftada tudemin yukarıdaki setinden aldık.Kitapdaki bir çok canlı ve nesneyi biliyor. Diş fırça macunundan tut kertenkele, güneş, uğurböceğini bile.. neyi öğrettiysem kitapta yerlerini gösteriyor veya söyleyebiliyorsa telaffuz ediyor. Yırtar diye düşünme zaten kitaplar kalın mukavvadan yırtamaz, dergileri yırtsada ince motor gelişimi artar. Mutlaka kitap almak zorunda değilsin ne bulursan gazete dergi göster. Ama tudemi tavsiye ederim fiyatları çok uygun biz üyede olduk % 25 indirimli aldık.
sevgiler

iPeK dedi ki...

Sanırım haklısın.Hatta bugün kipa'da bulunan kitapcıdan bır ıkı kıtap alacaktım vazgectim,iyiki almamışım.madem tudem iyiymiş internetten sipariş vereyim,benimki ilk kitabıylada tanışmış olsun.teşekkürler :)