21 Mart 2010 Pazar

Küçük oyunlar ve grubumuz



Hala oyun hamurlarına devam ediyoruz bu son yaptığımız aslanımız. Tosun daha çok yuvarlayıp duvara atıyor. Top gibi zıplayıp geri gelmesi çok hoşuna gidiyor.



Aslıhan'nın oyun grubunda gördüm harika işler çıkarıyorlar. Biraz kopya çektim işte.
Straforun üzerine çubuk bulamadım bende pipetlerden faydalandım dik durmaları için önce kürdan sonra pipeti geçirdim. Tuna oldukça ilgilendi.


İlk parmak boyası çalışmamamız. Öncesinde iyice hazırlandım yerlere bez serdim ışlak kuru mendilleri yanıma koydum birde önlük taktırabilsem iyi olacaktı ama mümkün değil taktırmak:(( Bıraktırması nasıl olacak diye düşünürken sorun çıkarmadı sıpam tabii bunda babasının eve gelmeside rol oynadı.



Tuna'mın oyun grubu benim okul grubum oldu.Her zaman ki gibi Arda'yla birlikteydik.Bize ilave Nilgün arkadaşımın oğlu Engin oldu. Engin Tuna'dan 1,5 yaş büyük çok akıllı ve uyumlu hiçbir sorun çıkarmadı yanımızda bulunduğu sürece. Allahım b,izimkiler ne zaman böyle olacaklar!!
Arda ve Tuna birbirlerinden ayrılamamakla birlikte bir araya gelincede oyuncak paylaşamadılar. Hemen söz konusu oyuncak ortadan kaldırıldı olay çözüldü.Çok ama çok sıcak kanlı tosunu sarılıp öpmeye çalışıtı ama benim sıpam her zamanki gibi istemedi. Yalnız bu sefer daha güzel oynadılar ilerleme var.

Makarnayı çubuğa geçirme Tuna'nın çok hoşuna gidince yine yaptırayım dedim ama çok konsantre olamadılar. Oyun hamurları daha çok hoşlarına gitti. Keyifli bir gündü bizim için..

5 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Oyun grubumuzu çok özledik bizde çok ara verdik..
Begüm de oyun hamuru ile oynamayı çok seviyor ama uzun ara verdik biz de yapalım bir ara ::))

Mlke_Btkn dedi ki...

süper vallahi çok başarılı çalışmalara çıkarmışlar :)))

Ömer Tuna dedi ki...

Güneçcim sürekli yapınca sıkılıyorlar zaten ara ara çıkartmak daha iyi oluyor.

Melike bloglar kopya çeke çeke yapıyoruz işte bir şeyler

elif dedi ki...

burda amaç pipetleri kürdanlara geçirmekmi anlayamadım tam olarak aktiviteyi::)))

Ömer Tuna dedi ki...

Merhaba Elif,
pipetler straforda dik durmuyor diye önce kürdan sonra pipet koydum . Amaç pipete yüzük makarnayı geçirmek.