2 Mayıs 2009 Cumartesi

Tuna'mın fotoğraf kareleri

sıpamla her gün gez toz yat kalk hep aynı hep aynı. Dışarı çıkmadık mı bir bozuluyor ki sormayın bana da rahat vermiyor atıyoruz kendimizi parklara. Şu 1 haftadırda tosunum gündüz bir kere uyuyor ve ben kronik yorgunum şaka maka gerçekten yoruluyorum sanırım bu benim tansiyonumun her zaman düşük olmasından kaynaklanıyor.
Yeni bir huyumuz daha oldu elinden oyuncağını ya da ilgilendiği bir şeyi çektiğimizde kıyameti koparıyor. Ehh kişilik oturuyor artık. Babasınında bir hoşuna gidiyor benle dalga geçmeside cabası tabii tüm gün beraber olan benim.
Yazmayıda saymayıda unutuyorum artık oğlum haftalar önce 8. dişini çıkardı. Bakıyorum köpek dişleride geliyor beyaz beyaz sırıtıyor oğlum maşallah patır patır döküyor incilerini.
Bir kaç fotoğraf karesi koyduk karışık oğluma hatıra...







Oğlum yemek yiyişide aşağıda işte
Ha ortamda saç lafı geçtiğinde saşlarınıda tutmaya başladı.Her gün neler çıkacak bakalım. Daha 11. ayın yarısındayız. Ahhh bide yürüsek artık....





2 yorum:

xxx dedi ki...

allahım bu nasıl yakışıklı bir çocuk...dişlerini gösterdiği resime bayıldım.. dişleri ne kadar çabuk çıkmış maşallah! biz beşte takıldık kaldık.. gözüküyor ama pıtlamadı hala. bizim kızda yürümedi.. ama takmayalım kafaya bence.. nasılsa yürüyecekler, hep emekleyecek değiller ya..
sevgiler...

Ömer Tuna dedi ki...

teşekkür ederiz sizin kızda yakıyor ortalığı. Dişlerimiz süratle geliyor şu sıralar köpek dişleriyle savaş veriyoruz. Emeklemek daha tatlı geliyor tosuna galiba. ama sizin ilk arabamı eşim gördü alıcam diye tutturdu işe yarıyor mu acaba?